Tijd voor wat inspiratie in de keuken!

Smullen maar!

Mijn ultieme favoriet voor een ontbijt of lunch: Een smoothiebowl; super makkelijk om te maken en overheerlijk om te eten. Vind je in de keuken staan s’ochtends echt verschrikkelijk? Maak hem dan vast ‘s avonds. Terwijl de aardappelen staan te koken kan jij gauw deze smoothie in elkaar zetten. Bewaar hem daarna gerust 3-4 dagen in de koelkast. Vul hem ‘s ochtends of ‘s middags aan met wat yoghurt, fruit en granola en je hebt een super vullende maaltijd.

Te simpel!

Op 26 april werd ik 29 jaar (ja, ja wat een broekie!) en ik trakteerde een simpel maar oh zo lekker gerechtje wat ik vaak in het weekend als ontbijt maak. Uiteraard kun je je met dit receptje ook lekker verwennen in de avond op de bank! Ik zou zeggen smullen maar!

Ik hou niet van sla!

Ik heb een hekel aan salades. Een bord groente met waterige sla zorgt er echt niet voor dat je de rest van de middag geen honger meer hebt. Maar geen zorgen, want met deze salade moet ik echt m'n best doen om m'n avondeten nog op te krijgen.