hart for her Didam

30 minutes workout.

Dat bewegen belangrijk is, dat wist je waarschijnlijk al. Toch beweegt lang niet iedereen voldoende! Vanuit verschillende gezondheidsorganisaties wordt geadviseerd om 150 minuten per week matig tot intensief te bewegen, verdeeld over week. Dat zou bijvoorbeeld neerkomen op 30 minuten per dag, 5 dagen per week. We werken bij hart for her vanuit deze hoek. 30 minuten om jou fit te krijgen! Elke dag een half uur bewegen, houdt je gezond en vitaal! Daar ga jij toch ook voor?

Tijdens je training is er altijd iemand aanwezig die jou kan helpen tijdens de oefeningen. Ben je op zoek naar wat meer motivatie, je hoeft het maar te vragen. Andere vrouwen trainen weer liever op hun eigen manier, door middel van hun eigen motivatie. Toch mag je er bij hart for her op vertrouwen dat je op het juiste moment advies krijgt tijdens je training. Twijfel je over een oefening of weet je het even niet meer, jouw persoonlijke trainster doorloopt gewoon samen met jou de oefeningen. Zo train je op een leuke, maar zeer efficiënte manier!

Hier voel ik me sterk.

Met de hydraulische apparaten bij hart for her train je je spieren, zonder spierpijn te ervaren. Het is niet zo dat spierpijn slecht is voor je lichaam. Maar het zorgt op z’n zachts gezegd voor ongemak en discomfort. Wij willen je leren dat het ook anders kan. Dat je met 30 minuten buiten kan staan en je energiek en blij kunt voelen. In plaats van moe en futloos. Vaak heb je nog genoeg andere dingen te doen op een dag en dus vertrek je bij ons altijd opgewekt en voldaan weer naar buiten. 

 

 

Gebruiksvriendelijke apparatuur.

De apparaten in het circuit zijn 100% gebruiksvriendelijk. Ze hoeven niet ingesteld te worden in hoogte of met gewichten, zodat je gelijk kunt beginnen met trainen. Daarnaast werken ze met een hydraulische weerstandspomp. Dat betekend dat wanneer jij weerstand geeft, het apparaat automatisch weerstand teruggeeft. Zo kun je nooit over je eigen grens gaan, overbelast je geen gewichten en zijn de apparaten veilig te gebruiken voor iedere leeftijd.

Interval

Bij hart for her train je niet zomaar in een circuit. Je traint vanuit een 40 seconden intervaltraining. Intervaltraining is een van de meest effectieve manieren van training en er zijn wel honderd redenen waarom. De belangrijkste is dat je algemene conditie relatief snel verbeterd. Voornamelijk je hartspier moet zich constant aanpassen aan de omstandigheden tijdens een nieuw interval. Hij moet snel schakelen tussen een hoge hartslag en een lage. Dit steeds sneller kunnen schakelen ís in feite je conditie verbeteren. Daarnaast is het zo dat je door die hogere intensiteit die je kunt leveren, meer energie (dus meer calorieën) verbrandt! Niet alleen tijdens je training, maar ook nog daarna!

Je van bewegen een gewoonte wil maken

Je graag spiermassa wil opbouwen

Je niet van een gewone sportschool houdt

Blessure vrij trainen.

In deze video leggen we je precies uit hoe dat trainen precies in zijn werk gaat. Als je spieren niet meer kracht hebben, zorgt het apparaat ervoor dat ze niet méér hoeven te geven. Zo voorkom je zware overbelasting, gewrichtspijn én spierpijn.