hart for her Didam

hart for her is meer dan een sportschool. Een plek door en voor vrouwen die elkaar willen helpen gezonder en fitter te worden. Bij een gezond beweegpatroon hoort natuurlijk ook een gezond eetpatroon. Maar wat is gezond?! Oh daar gaan we weer… Dat moet ieder voor zich bepalen. En ook hier geldt: ík kan jou niet motiveren om gezond te eten. Dat moet je zelf doen. Op deze pagina vind je echt wel de nodige inspiratie om het allemaal wat makkelijker te maken! Check onze receptenblogs! 

Workout video’s

In tijden van de lockdown probeerden we onze leden op andere manieren fit te houden. Op deze pagina zijn verschillende workouts te vinden. In sommige richten we ons op het hele lichaam en in andere video’s lichten we één specifiek deel van het lichaam uit; bijvoorbeeld de buik.

Oefeningen en uitleg

Naast workouts hebben we video’s met oefeningen voor thuis die je kunnen helpen, bijvoorbeeld tijdens het thuiswerken of wanneer je klachten ervaart. En we hebben video’s met wandelingen en challenges. Kijk op onze social media kanalen voor meer!