hart for her Didam

Vanaf juli 2022 is hart for her Didam gevestigd in de Spoorstraat in Didam. Voorbij Electronicazaak Obbink, kun je het pad inlopen waar je een nieuw gebouwde schutting ziet. Daar is ook plek om je fiets neer te zetten en vind je de ingang aan je linker zijde. 

 

Enige tijd geleden was deze ruimte een verlengde van de interieurzaak Colors@Home/ meubelzaak Wolf. Door één van onze leden zagen we ineens mogelijkheden in deze ruimte en na een flinke klus van 6 weken heropenden we onze deuren op deze nieuwe locatie. 

"Leden voel zich hier veilig en niet zo bekeken"

hart for her Didam heeft een trainingscircuit van zo’n 50 vierkante meter. Dat maakt de training overzichtelijk. Je begint op een apparaat en wanneer je hem voor de derde keer ziet, weet je dat je klaar bent. Als je binnenkomt zie je aan de rechterkant een koffietafel, voor je staat de balie en links zie je sportende dames met een enthousiaste trainer die jou bij naam groet. 

 

Voorbij de koffietafel vindt je een ruimte met een keukenblok waar je je flesje water kunt vullen. Daarvoor hangen kapstokken en daar vind je ook de omkleedruimte en het toilet. 

hart for her Didam beschikt ook over haar eigen behandelruimte. Daar wordt het fysiotherapeutisch spreekuur gehouden en vinden de sport- en ontspanningsmassages plaats. Wanneer je als lid lichamelijke klachten ervaart, kunnen we die ruimte gebruiken voor intake en onderzoek. 

"In een huiselijke sfeer sporten, tussen de kamerplanten"