Massage

Bij hart for her kun je naast sporten ook terecht voor sport- of ontspanningsmassages. Voor een gezond lijf willen we graag dat inspanning en ontspanning elkaar afwisselen. Inspanning leveren we om ons lichaam fit en sterk te houden. Dat we net dat printje kunnen trekken om de trein te halen, die zware boodschappen naar de voordeur kunnen tillen of om lekker met de kinderen of kleinkinderen te kunnen spelen. 

Naast inspanning is ontspanning tevens zo belangrijk. Ons lichaam moet kunnen gas geven, maar om te herstellen is het net zo belangrijk om het rempedaal in te trappen. En veel drukke dames in de huidige maatschappij vinden het lastig om dat pedaal te vinden. Om hen daarbij te helpen biedt hart for her Didam ook massages aan die kunnen bijdragen aan algehele ontspanning, verbeteren van mobiliteit of verminderen van pijnklachten.

 

Een consult duurt 30 minuten en de kosten daarvan zijn 30,-.

Tijdens het half uur durende consult gaan we samen kijken naar wat jouw spieren nodig hebben. Vooraf vind een korte screening plaats om te kijken of je bij ons aan het juiste adres bent. Sommige pijnklachten kunnen namelijk niet behandeld worden met massage. In dat geval kan het zijn dat u wordt doorverwezen. De therapeut bij hart for her Didam heeft haar achtergrond als fysiotherapeute en door middel van die achtergrond worden de klachten bekeken en eventueel behandeld. 

Dus last van strakke spieren of gewrichten? Leden en niet-leden kunnen een sport & ontspanningsmassage plannen of informeren via esther@hartforher.nl.