hart for her Didam

hart for her door heel Nederland.

hart for her heeft een gezamenlijke missie; samen de wereld één miljoen vrouwen sterker maken. Dat doen we met behulp van onze unieke sportformule, waar we elke drempel die er bestaat om te sporten te laten verdwijnen. Het begint allemaal bij één vrouw. Doordat zij van haar gezondheid en welzijn een prioriteit maakt, wordt zij een sterke schakel in de keten om ook andere vrouwen om haar heen te inspireren. Om haar dochters te inspireren, haar moeder, tante, buurvrouw, vriendin en haar nichtje. Om met elkaar te verbinden en te versterken. En daar willen wij aan bijdragen. 

 

Regelmatig komen we met alle eigenaresses bij elkaar om tips en ervaringen te delen en verhalen uit te wisselen. Samen hebben we veel kennis, dus trainen en inspireren we elkaar waar mogelijk. Tijdens de lockdown maakten we samen online video’s en bedachten we ideeën om tóch door te gaan met onze missie.

 

Wie zijn jouw trainers?

Esther.

Esther is eigenaresse van hart for her Didam. In 2020 opende ze de deuren en geniet ze volop van haar werk. Van oorsprong is ze fysiotherapeut en is het haar persoonlijke missie om een brug te zijn tussen de fysiotherapie en sport. Haar verhaal lees je hier

 

Als lid kun je verwachten dat Esther je altijd in de gaten heeft. Ook als ze met haar rug naar je toe staat, kan je nog instructies krijgen. En ziet ze je niet? Dan hoort ze je wel. Ze is bijna altijd vrolijk en van mening dat iedereen kan bewegen, ongeacht een blessure of niet. Ze zal dan ook altijd met je meedenken als het sporten niet gaat zoals jij wil. Naast dat ze het belangrijk vindt dat je pijnvrij beweegt, wil ze ook dat je trots en voldaan het circuit uitloopt. Daar zal ze dan ook zeker haar best voor doen. 

Jacqueline.

Jacqueline is sinds 2021 werkzaam bij hart for her Didam. Naast haar trainingen in het circuit werkt ze bij ZoZijn en heeft ze haar eigen coachingsbedrijf Wandel-Focus. Ze heeft als missie om jou letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen. Als je nieuwsgierig bent geworden naar Wandel-Focus kun je hier meer informatie vinden. 

 

Als lid mag je bij Jacqueline helemaal jezelf zijn. Ze is energiek, maar straalt veel rust uit heeft heel veel geduld. Ze kan je goed uitleggen hoe je moet trainen en geeft daarbij duidelijke aanwijzingen. Je kunt als je dat wil bij Jacqueline écht je verhaal kwijt, want ze biedt altijd een luisterend oor. Ze weet van aanpakken en is niet bang om je grenzen op te zoeken. Door haar kennis over ademhaling, kan ze je goed sturen en helpen om op de juiste manier te trainen. Ze is overtuigend en zal je door het hele circuit heen coachen zodat met een goed gevoel naar huis gaat. 

Lianne.

Lianne is vanaf het begin één van dé helpende handen van hart for her. Al is het bij een opening, een evenement, een voorbereiding of zijn er extra ogen nodig in het circuit. Lianne is er altijd om te helpen. 

 

Als Lianne in het circuit staat, kun je er vanuit gaan dat het gezellig is. Juist een paar zachte woorden gebruikt ze om het uiterste uit jezelf te halen, om je lekkerder in je vel te voelen en om met een voldaan gevoel naar huis te gaan. Ben je tijdens je training op zoek naar afleiding? Dan ben je bij haar aan het goede adres. Met een paar slimme en gezonde kooktips loodst zij je zo je training door. Ze heeft veel kennis over voeding en een nuchtere kijk op gezondheid en leefstijl. Haar klantvriendelijkheid en zorgzaamheid maken haar tot een fijne trainer bij hart for her. Na je training is zij de eerste die water voor je inschenkt of koffie voor je klaar zet. Pas als je uitgerust bent zwaait ze je met een brede glimlach na.