Werken bij hart for her

Bij hart for her staan we altijd open voor nieuwe mogelijkheden. Zie jij jezelf werken bij ons? Aarzel niet en neem contact met ons op. Zie ter inspiratie onderstaande vacature die we in juli plaatsten. Mocht je liever een andere functie vervullen? Neem eens contact op!

Vacature circuit trainster kleinschalige vrouwensportschool Didam

Datum vacature:      19 juli 2021

Ingang:                      per direct

Uren:                          4 uur

Locatie:                     hart for her, Lieve Vrouweplein 5 Didam  

hart for her Didam is een kleinschalige sportschool voor vrouwen in Didam en is onderdeel van hart for her Nederland. Het trainingscircuit bestaat uit een intervaltraining met hydraulische revalidatieapparatuur waarbij iedere 40 seconden kracht en conditionele oefeningen met elkaar worden afgewisseld. Een 30 minutes women only workout, met constante begeleiding in een veilige omgeving.

Bij hart for her Didam sporten vrouwen van elk niveau, waarbij persoonlijke aandacht en een training op maat centraal staan. Een achtergrond in de sport of medische sector is niet vereist, maar interesse daarin wel. Daarnaast is een passie voor het mentaal en fysiek sterker maken van vrouwen van belang.

Wij willen iedere vrouw uit Didam en omgeving laagdrempelig kennis laten maken met sporten bij hart for her. Dus een warme en enthousiaste uitstraling zijn belangrijk.

Help jij verschil te maken?
Spreekt bovenstaande informatie jou aan en ben je flexibel inzetbaar? Dan is hart for her Didam op zoek naar jou!

Profiel circuit trainster:

  • en flexibele, enthousiaste en spontane vrouw uit Didam of omgeving.
  • Affiniteit met sporten en bewegen, maar hoeft geen sportachtergrond te hebben; je wordt opgeleid door hart for her Didam.
  • Interesse in het houding- en bewegingsapparaat.
  • Kan goed met verschillende vrouwen overweg, goed luisteren, aanmoedigen en motiveren;
  • Vindt het leuk om mensen te begeleiden en ziet het als een uitdaging om de leden te motiveren bij het bereiken van hun doelen.
  • Is verantwoordelijk en kan makkelijk zelfstandig handelen.

Werkdagen en collega’s
De vacature is in eerste instantie voor 4 uur in de week. (dagdeel, avond of ochtend) met mogelijkheid tot uitbreiding in de toekomst. Dagen en salaris zijn in overleg. Flexibiliteit is een pre. Je werkt in eerste instantie nauw samen met de eigenaresse, daarna werk je zelfstandig met de leden. Benieuwd wie ik ben? Lees mijn verhaal op: https://hfhdidam.nl/over-ons/

Enthousiast? Reageer dan snel en neem contact op met Esther Jansen via 06 81 05 36 26 of via esther@hartforher.nl