Gratis proefles.

schrijf je vandaag nog in voor een proefles

Een proefles bij hart for her is gratis en vrijblijvend. Zo kun je sporten bij hart for her zelf ervaren en kijken of het bij je past. Door je gegevens achter te laten, kunnen wij contact met je opnemen om een afspraak te maken. Uiteraard mag je ook bij ons binnen lopen voor een afspraak of meer informatie. 

Hoe ziet een proefles eruit? 
Nadat de afspraak is gemaakt, verwelkomen we je in onze vestiging aan de Spoorstraat in Didam. We kiezen vaak een rustig moment voor de proefles, maar er zullen altijd wel 2 of 3 dames aan het sporten zijn. Zo kun je vast zien hoe de training in zijn werk gaat. Er is een ruimte waar je je spullen kunt ophangen of eventueel kunt omkleden. Ook is er een toilet aanwezig. We hebben geen kluisjes, maar waardevolle spullen mag je natuurlijk altijd even achter de balie leggen. 

 

Wanneer je je spullen hebt weggelegd is het vervolgens tijd voor een korte intake. Dat doen we aan de hand van een gezondheidsformulier. Ze weten wij op welke manier jij het best kan trainen en waar we rekening mee moeten houden. Daarna leggen we je het circuit uit en mag je de apparaten uitproberen. We zullen je laten voelen hoe de weerstand van de apparatuur verandert door middel van het aanpassen van de snelheid. Daarna begeleiden we je verder tijdens de training.

Plan jouw gratis proefles vandaag.

Work with me online or in-person

E-MAIL

contact@example.com

PHONE

202-555-7890

LOCATION

123 Fifth Avenue, NY 10160, New York, USA

You can use this final section to write some directions to your physical location, or any other useful information.

If you’re using this template to build a website, and have any questions at all, I’d love to help!

Just search for WP Maker to find our YouTube channel. Leave a comment on any video – I always reply.

Thank you so much for watching our tutorials!