hart for her Didam

Hoe ziet een proefles eruit?

Nadat de afspraak is gemaakt, verwelkomen we je in onze vestiging aan de Spoorstraat in Didam. We kiezen vaak een rustig moment voor de proefles, maar er zullen altijd wel 2 of 3 dames aan het sporten zijn. Zo kun je vast zien hoe de training in zijn werk gaat. Er is een ruimte waar je je spullen kunt ophangen of eventueel kunt omkleden. Ook is er een toilet aanwezig. We hebben geen kluisjes, maar waardevolle spullen mag je natuurlijk altijd even achter de balie leggen. 

 

Wanneer je je spullen hebt weggelegd is het vervolgens tijd voor een korte intake. Dat doen we aan de hand van een gezondheidsformulier. Ze weten wij op welke manier jij het best kan trainen en waar we rekening mee moeten houden. Daarna leggen we je het circuit uit en mag je de apparaten uitproberen. We zullen je laten voelen hoe de weerstand van de apparatuur verandert door middel van het aanpassen van de snelheid. Daarna begeleiden we je verder tijdens de training.

 

Na de training krijg je de kans om aan de koffietafel een glas water te drinken. Uiteraard is er ook koffie of thee. Wellicht zijn er andere dames die je al meer willen vertellen over sporten bij hart for her. Ter afsluiting zal ik je nog uitleggen wat de mogelijkheden zijn, hoe de abonnementen eruit zien en welke tarieven we hanteren. Natuurlijk hopen we dat je net zo enthousiast bent geworden over het circuit als wij, maar na de proefles is het aan jou de keuze. 

Wat neem ik mee naar een proefles?

hart for her is een plek waar je jezelf mag zijn. Dus wij adviseren altijd comfortabele kleding, waar je makkelijk in kan bewegen. Dat hoeft echt geen hippe outfit te zijn. Als je je sportkleding niet van te voren wil aandoen, kun je je bij ons eerst omkleden. Wel zouden we het prettig vinden als je (sport)schoenen meeneemt met een schone zool die niet buiten gedragen zijn. En daarnaast mag je een handdoek meenemen. Water, koffie en thee mag je zelf pakken, maar je kunt ook een flesje meenemen die je tevens bij ons kunt vullen.