Over ons.

het team van hart for her Didam.

hart for her is een landelijke organisatie. Er zijn ruim 30 vestigingen verspreid door heel Nederland. hart for her Didam werd geopend in 2020 door Esther. Wanneer er extra handen nodig zijn staat Lianne altijd klaar om te helpen en sinds 2021 versterkt Jacqueline het team bij hart for her Didam. 

 

 

Ons aanbod naast het circuit.

Yopie! is de naam van een cursus bij hart for her Didam en staat voor; Yoga, Ontspanning, Pilates, Inspanning Etc.

Momenteel is de nieuwe datum voor de cursus nog niet bekend. Via esther@hartforher.nl kun je je vragen stellen over Yopie!. 

Ben jij op zoek naar een manier om bewuster met je lichaam om te gaan? Vind je het lastig om je fysieke grenzen te bepalen, zit je constant hoog in je ademhaling of loop je (onbewust) de hele dag met opgetrokken schouders? Misschien is een cursus bewust bewegen dan iets voor jou! 

In zes weken tijd ga je samen met andere enthousiaste vrouwen aan de slag met beter voelen, beter bewegen en beter ontspannen. Yopie! is geen traditionele yoga of ontspanningsles. Het is een cursus van zes weken waarbij iedere week een ander thema centraal staat. We gebruiken daarbij vormen van yoga, pilates, mindfulness en ademhalingsoefeningen. Verschillende thema’s die aan bod komen zijn; voelen & aandacht, ademhaling, core stability en basis-spanning, spanning en ontspanning en mobiliteit. 

Door bewuster te worden van wat jouw lichaam kan en hoe je jouw lichaam kunt trainen, zul je beter je fysieke grenzen voelen en eerder anticiperen op (mogelijke) blessures.

Na inspanning, volgt ontspanning.

Naast ons efficiente trainingscircuit bieden we bij hart for her her ook de mogelijkheid om je lichaam te ontspannen. Door middel van massage, keuze uit sport- of ontspanningsmassage, helpen we je graag om lekkerder in je vel te zitten. 

 

Het doel van een massage is vaak het verlichten van pijn of verminderen van stress door middel van verschillende massagetechnieken. Na een korte screening bepalen we samen wat je nodig hebt om lekkerder in je vel te zitten. Een massage wordt door iedereen anders ervaren. Een behandeling is daarom altijd in overleg en onder deskundig oog. Houdt er rekening mee dat je na een behandeling duizeling, slaperig of erg vermoeid kan zijn en spierpijn of hoofdpijn kunt ervaren. Dit komt lang niet altijd voor. 

 

openingstijden.

maandag 8:30 – 12:00 & 16:30  – 19:30

Dinsdag 8:30 – 12:00 

Woensdag 8:30 – 12:00 & 16:30 – 19:30 

Donderdag 8:30 – 12:00 & 16:30 – 19:30 

Vrijdag 8:30 – 12:00 

Zaterdag/ Zondag – en Feestdagen gesloten.

De cursussen van Yopie! en de sport- ontspanningsmassages worden buiten openingstijden gegeven. De cursusdata worden vermeld op deze pagina zodra bekend. Voor een massage kun je contact opnemen via esther@hartforher.nl.

Astrid Hartman

Excellent tutorial, one of the best I've seen and I sorely needed this step-by-step instruction. Thank you!