Voel je fit in 30 minuten. 

Dat bewegen belangrijk is, dat wist je waarschijnlijk al. Toch beweegt lang niet iedereen voldoende! Vanuit verschillende gezondheidsorganisaties wordt geadviseerd om 150 minuten per week matig tot intensief te bewegen, verdeeld over de week. Dat zou bijvoorbeeld neerkomen op 30 minuten per dag, 5 dagen per week. De trainingsmomenten bij hart for her zijn ook zo ingericht. 30 minuten om jou fit en energiek te krijgen! Elke dag een half uur bewegen, houdt je gezond en vitaal! Daar ga jij toch ook voor?

Snel en efficiënt. 

Bij ons doorloop je binnen 30 minuten een compleet circuit dat zich richt op kracht, uithoudingsvermogen en balans. Je loopt binnen wanneer het jou uitkomt en kan elk moment beginnen met trainen. Het circuit is opgebouwd uit 8 apparaten en 8 tussenoefeningen. Waarom zou je het jezelf moeilijk maken, als het ook makkelijk kan? 

"Een sportschool is niks voor mij"

hart for her is er voor jou!

Bij ons trainen, sporten of bewegen allerlei verschillende vrouwen om zich fit en sterk te voelen. De fitness-formule is gebaseerd op het plezier dat pijnvrij bewegen je kan geven. Wij vinden het dan ook ontzettend belangrijk dat iedere vrouw bij ons kan trainen. Jong, oud, sportief, of liever lui, jonge moeder, drukke baan of gepensioneerd; het maakt niet uit! Ook met een blessure ben je welkom. Wij zorgen ervoor dat de training aangepast wordt op jouw wensen, want jij verdient het om te stralen!

Voor vrouwen die:

Altijd deskundige begeleiding wanneer jij het nodig hebt.

Tijdens je training is er altijd iemand aanwezig die jou kan helpen tijdens de oefeningen. Ben je op zoek naar wat meer motivatie, je hoeft het maar te vragen. Andere vrouwen trainen weer liever op hun eigen manier, door middel van hun eigen motivatie. Toch mag je er bij hart for her op vertrouwen dat je op het juiste moment advies krijgt tijdens je training. Twijfel je over een oefening of weet je het even niet meer, jouw persoonlijke trainster doorloopt gewoon samen met jou de oefeningen. Zo train je op een leuke, maar zeer efficiënte manier!