Werken bij hart for her.

hart for her is een bruisende en gedreven organisatie met stoere, enthousiaste vrouwen die graag zelf de touwtjes in handen hebben. Het is onze missie om samen één miljoen vrouwen sterker te maken door onze visie op gezondheid door te geven aan onze leden. Als elke vrouw dat in haar gemeente doet, komen we steeds dichterbij ons doel. Samen sterker, één voor één. Wil jij bijdragen? Kijk eens op www.hartforher.nl voor de mogelijkheden.  

Vacature.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste,

feelgood trainsters bij hart for her!

Wie zoeken wij?
Vrouwen die eigenlijk niet van sport houden! Dat is een grapje natuurlijk. Maar wel iets wat jij direct herkent. Bij hart for her sporten vrouwen die hun draai in de traditionele sportschool (nog) niet gevonden hebben. Onze leden willen met plezier zorgen voor een gezond en sterk lichaam en jij staat te popelen om ze daarbij een handje te helpen. 
 
Ben jij nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder…

Het team van hart for her.

hart for her is een landelijke organisatie. Er zijn verschillende vestigingen verspreid door heel Nederland. hart for her Didam werd geopend in 2020 door Esther. Wanneer er extra handen nodig zijn staat Lianne altijd klaar om te helpen en sinds 2021 versterkt Jacqueline het team bij hart for her Didam. 

Neem eens een kijkje op onze kanalen.

Jouw trainsters in Didam.

Esther. 

Esther is eigenaresse van hart for her Didam. In 2020 opende ze de deuren en geniet ze volop van haar werk. Van oorsprong is ze fysiotherapeute en is het haar persoonlijke missie om een brug te zijn tussen de fysiotherapie en sport. Haar verhaal lees je hier

 

Als lid kun je verwachten dat Esther je altijd in de gaten heeft. Ook als ze met haar rug naar je toe staat, kan je nog instructies krijgen. En ziet ze je niet? Dan hoort ze je wel. Ze is bijna altijd vrolijk en van mening dat iedereen kan bewegen, ongeacht een blessure of niet. Ze zal dan ook altijd met je meedenken als het sporten niet gaat zoals jij wil. Naast dat ze het belangrijk vindt dat je pijnvrij beweegt, wil ze ook dat je trots en voldaan het circuit uitloopt. Daar zal ze dan ook zeker haar best voor doen. 

Jacqueline. 

Jacqueline is sinds 2021 werkzaam bij hart for her Didam. Naast haar trainingen in het circuit, runt ze haar eigen coachingsbedrijf Wandel-Focus. Ze heeft als missie om jou letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen; “iedere verandering begint met bewustwording”. Als je nieuwsgierig bent geworden naar Wandel-Focus kun je hier meer informatie vinden. 

 

Als lid mag je bij Jacqueline helemaal jezelf zijn. Ze is energiek, maar straalt rust uit. Ze kan je goed uitleggen hoe je moet trainen en geeft daarbij duidelijke aanwijzingen. Ze weet van aanpakken en is niet bang om je grenzen op te zoeken. Door haar kennis over ademhaling, kan ze je goed sturen en helpen om op de juiste manier te trainen. Ze is overtuigend en zal je zorgvuldig door het hele circuit heen coachen zodat je met een goed gevoel naar huis gaat. 

Lianne.

Lianne is vanaf het begin een van de helpende handen van hart for her. Al is het bij een opening, een evenement, een voorbereiding of zijn er extra ogen nodig in het circuit. Lianne is er altijd om te helpen. 

 

Als Lianne in het circuit staat, kun je er vanuit gaan dat het gezellig is. Juist een zachte aanpak gebruikt ze om je lekkerder in je vel te laten voelen en om met een voldaan gevoel naar huis te gaan. Lianne heeft veel kennis over voeding en een nuchtere kijk op een gezonde leefstijl.  Haar hartelijkheid en zorgzaamheid maken haar tot een fijne trainster bij hart for her. Na je training is zij de eerste die water voor je inschenkt of koffie voor je klaar zet. Pas als je uitgerust bent zwaait ze je met een brede glimlach na.

hart for her door heel Nederland.  hart for her heeft een gezamenlijke missie; samen de wereld één miljoen vrouwen sterker maken. Dat doen we met behulp van onze unieke sportformule, waar we elke drempel die er bestaat om te sporten te laten verdwijnen. Het begint allemaal bij één vrouw. Doordat zij van haar gezondheid en welzijn een prioriteit maakt, wordt zij een sterke schakel in de keten om ook andere vrouwen om haar heen te inspireren. Om haar dochters te inspireren, haar moeder, tante, buurvrouw, vriendin en haar nichtje. Om met elkaar te verbinden en te versterken. En daar willen wij aan bijdragen.

 

Regelmatig komen we met alle eigenaresses bij elkaar om tips en ervaringen te delen en verhalen uit te wisselen. Samen hebben we veel kennis, dus trainen en inspireren we elkaar waar mogelijk. Tijdens de lockdown maakten we samen online video’s en bedachten we ideeën om tóch door te gaan met onze missie.